Korvakorut

ROSA korusarjan korvakorut
Korvakorut on tehty nikkelittömästä korumetallista. Vintaj-ja Trinity messingistä, hopeoidusta messingistä. Korvakoruissa on Trinity brass:n aidolla hopealla hopeoidut koukut, tai Niobium-koukut jotka käyvät maahantuojan mukaan kaikille. "(Niobium-korvakorut sopivat varmasti kaikille! Niobium on kemiallisesti reagoimaton metalli, joten se sopii erinomaisesti allergiselle ja soveltuu hyvin esimerkiksi korvakorujen materiaaliksi. Valikoimamme Niobium-korvakorukoukut ovat TierraCastin Yhdysvalloissa valmistamia.)"

Olen itse testannut koko kesän näitä Niobium-koukkuja, ja nämä sopivat minulle melkein paremmin kuin hopeakoukut. Myös muiden valmistajien nikkelittömiä hopeoituja koukkuja. Korvakoruihin on mahdollista saada myös 925 sterlinghopea koukut tai tapit sekä 14 karaatin kultauksella hopeakoukut tai tapit. Korvakoruissa on luonnonkivihelmiä, kristallilasihelmiä, lasihelmiä.

Enkeli aiheiset korvakorut löytyvät sivulta ROSA koru sarjan Arkkienkeli-ja enkeliaiheiset enkelienergiakorut.

Voimaeläin aiheiset korvakorut löytyvät Voimaeläin korut sivulta.

8.10.2015 5.10.2015 Luokseni on selvästi muuttanut joku korvakorukeiju.....MYYTY

3.10.2015 Korvakoru-buumi jatkuu....
Värjättyä Howliitti/Magnesiitti luonnonkivihelmiä, laavakiveä,  nikkelitöntä hopeoitua korumetallia.

Korvakoruissa mustaa Akaattikivihelmeä ja mustaa Laavakivihelmeä, nikkelitöntä korumetallia, hopeoidut koukut.


14.9.2015 Viikonloppu sujui korvakorujen merkeissä...Erilaisia luonnonkivihelmiä ja siruja yhdistelemässä tuli ihan hauskoja korvakoruja....Ilon kukkia
Korvakorut on tehty hopeoidusta messinkilangasta, korvakoruissa on Trinity brass hopeoidut koukut sekä tiikerinsilmä luonnonkivisiruhelmet ja keltaiset jadehelmet.
17€
Korvakorut Power
Trinity brass messinkiä ja punaiset korallihelmet. Niobium-koukut. Punaista korallia suositellaan odottavalle äidille. Punainen koralli vahvistaa äitienergiaa ja antaa voimaa.
Poweria 17€
Omat korvakorut Turkoosin nälkään.....
Tämä menee jo väriterapian puolelle, kilpirauhasongelmaisena himoitsen välillä Turkoosin merensinistä ja Taivaansinistä....kuten alla olevista viimeisistä korvakoruista voi havaita...Turkoosi ja taivaansininen ovat kurkkuchakran värejä ja tasapainottavat tämän chakran toimintaa...
Korvakorut Haaveet
Nikkelitöntä hopeoitua korumetallia, koukut Trinity brass messinkiä jotka on hopeoitu aidolla hopealla. Siniset lasihelmet.


13€
Korvakorut Keijuenergiaa
Korvakorut tehty nikkelittömistä Trinity brass messinkiosista (keijut) lasihelmet ja koukut ovat nikkelittömät niobium koukut.
MYYTY