lauantai 8. tammikuuta 2022

Uusia rannekoruja luonnonkivihelmistä

Luonnonkivillä on paljon erilaisia merkityksiä ja niiden uskotaan vahvistavan meidän chakra-järjestelmää sekä intuitiota jne..Lisäksi luonnonkivien eri värit vahvistavat meitä väriterapian kautta. Joten voisi ajatella niillä olevan tuplavaikutus.

Tehdessäni koruja, niihin kanavoituu yleensä automaattisesti myös universaalia energiaa käsieni kautta. Usein asiakkaan nähdessä koruni, hän valitsee intuition perusteella omansa...Joku koru vetää puoleensa vastustamattomasi...silloin siinä korussa on hänelle oikeanlainen energia.

Olen vuosien saatossa saanut ihmeellistä palautetta koruistani, ja siitä miten ne ovat ihmisiä auttaneet, tukeneet, voimistaneet, suojelleet jne...On ollut ihanaa kuulla, että koru ei ole pelkkä koru, vaan siihen sisältyy paljon muutakin.

Viikko sitten sain yhtäkkiä ajatuksen, että minun täytyy tehdä Enkelinumero koruja, joten tässä niistä ensimmäiset...

Korut on tehty joustolankaan luonnonkivihelmistä, lisäksi koruissa on pieni laatta, mihin on punsseloitu enkelinumero, sekä pieni merkki, mistä erottaa että kyseessä on aito Ruusukristallin tekemä rannekoru. (joku luultavasti tulee kopioimaan tämänkin koruidean).

Korun mukaan tulee lappu, missä on kerrottu enkelinumeron merkitys. Koruissa on jokaisessa oma numeronsa. Rannekorut sopivat ranteeseen 16-18cm.

Rannekoru on tehty Lumikvartsista.  Lumikvartsi puhdistaa negatiivisuutta ajatuksista ja tunteista. Se nostaa värähtelytasoa, hoitaa ja virkistää murheellista mieltä. Auttaa anteeksiannossa ja rentouttaa muutosten keskellä. Vie sinua eteenpäin uusin askelein....On myös suojeleva kivi. Korun energia on Arkkienkeli Gabrielin. Korussa on Enkelinumerot 444.

Rannekoru sopii ranteeseen 16-17,5cm. Hinta 12€.






Rannekoru on tehty punaisesta Jaspiksesta ja punaiseksi värjätystä Howliitista. Korun energia vahvistaa juurichakraa. Punainen Jaspis antaa fyysistä voimaa ja Maadoittaa, Howliitin energia on rauhoittavaa, punainen väri antaa energiaa. Korun energia on Arkkienkeli Urielin. Korussa on Enkelinumerot 222.
Rannekoru sopii ranteeseen 16,5-18cm. Hinta 12€.

Rannekoru on tehty punaisesta Jaspiksesta ja se vahvistaa juuricahkraa. Punainen Jaspis on fyysistä voimaa antava kivi. Maadoittaa tähän hetkeen. Antaa turvallisuudentunnetta ja sisäistä rauhaa. Korun energia on Arkkienkeli Urielin. Korussa on enkelinumerot 333.

Rannekoru sopii ranteeseen 16-17,5cm. Hinta 12 €.

Rannekoru Keltaista Jadea, rannekorussa Jade perhonen. Koru vahvistaa Solar plexusta, Jadeen liitetään ihmisuhteet, vauraus, selkeys, viisaus ja oikeudenmukaisuus. Keltaisen Jaden väri tuo iloa ja optimismia. Energia on Arkkienkeli Jofielin. Korussa enkelinumerot 555.

Rannekoru sopii ranteeseen 17,5cm-18,5cm. Hinta 14€





 

Koruideoiden, mallien kopiointi ja käyttö myyntitarkoitukseen on kielletty.

Copyrights ©Ruusukristalli Tmi  2022