tiistai 11. elokuuta 2015

Egyptin ja intiaanien pyhää energiaa....korusetti

Rosa-korusarjan Korusetti on tehty Trinity brass. messinkiosista, laavakivihelmistä ja krysokollaluonnonkivi laatoista. Korussa yhdistyy voimaeläinenergia, kivien energia, sekä symboliikkaa.

Korussa on symboliikkaa ja korun pillerinpyörittäjä on pyhä symboli, voimaeläin, mystisen egyptin ikiliikkuja...pillerinpyörittäjä tekee omaa työtään ahkerasti, laavahelmet kuvaavat hauskasti pillerinpyörittäjän tekemiä lantapalloja.... ;)

Kaikkihan ovat aina haaveilleet lantapallokorusta kaulalla....hah... ;)

Kaulakoru ja rannekoru setti Pyhä pillerinpyörittäjä
Korun energia;
Korussa yhdistyy menneisyys, Egyptin pyhät energiat, mysteerit ja mysteerikoulujen viisaus, sekä Intiaanien ikiaikainen pyhä viisaus ja Äiti Maan energiat.

Pillerinpyörittäjä voimaeläimenä; Pillerinpyörittäjän voima on muuttaa negatiivisuus voimaksi. Pillerinpyörittäjä edustaa meille kykyä muuttaa negatiivisiakin asioita omaksi voimaksemme. Se kuljettaa lantapalloa aamusta iltaan...pillerinpyörittäjän voimalla pystymme selviytymään hankalistakin asioista, nostamaan ne lannasta ja tekemään niistä uutta elämää.    

Laavakivien voima; Juurichakran kivi
Amerikan intiaanit käyttivät Laavakiveä itsensä suojelemiseen, energioiden puhdistamiseen ja mielen selkeyttämiseen. He uskoivat Laavakiven auttavan unelmien toteutumisessa. Kivi sisältää tulen ja maan voiman energiaa, jota tarvitaan harmonian ja tasapainon ylläpitämiseen. Laavakivi on rohkeuden kivi, joka tukee elämän muutoksissa. Maadoittavana kivenä, se myös vahvistaa yhteyttämme Äiti Maahan.

Krysokollakivien voima; Krysokolla on kurkkuchakran kivi. Auttaa myös tuomaan menneen elämän positiiviset energiat tähän hetkeen. Yhteyskivi myös intiaanien viisauteen. Vanha seremoniakivi. Auttaa myös parempaan ilmaisuun, joko sanalliseen tai kirjalliseen luovuuteen.
Kaulakoru 44€ ja rannekoru 33€ MYYTY