Chakra- ja energiakorut, voimaannuttavat ja hoitavat korut


Chakra, energia -ja hoitavat korut

Koruissa yhdistyy luonnonkivien voima, värien vaikutus sekä energia. Korut ovat kotimaista käsityötä ja tehdään suurella rakkaudella. Voit valita kivikorusi joko värin mukaan, hoitavien ominaisuuksien perusteella, chakrojen mukaan tai intuitioosi luottaen. Kivessä sekä väri että sen sisältämä energia vaikuttavat hoitavasti. Kauniista koruista on aina iloa, jo se on pelkästään mieltä kohottavaa ja piristävää, vaikka ei kivien voimaan uskoisikaan. Voit siis hyvällä omallatunnolla kohottaa energioitasi ja piristää mieltäsi ostamalla itsellesi kauniita koruja.

Huomioithan sen, että jos sinulla on ongelmia terveyden suhteen, niin ota yhteyttä lääkäriin. Kiviterapia on hyvä lisä oman energian lisäämiseen ja chakrojen tasapainottamiseen. Mutta vakavien sairauksien hoitaminen vaatii aina ensisijaisesti lääkärillä käyntiä.   

Luonnonkivikoruja löytyy seuraavista korusarjoistani:
Rosa korusarja kaulakorut, rannekorut ja korvakorut jotka löytyvät täältä;
http://ruusukristallinkorut.blogspot.fi/p/rosa-korusarja-7-vuotta-sitten-kun.html 

 
Rosa korusarjan affirmaatio, rukous-ja meditaatiokorut luonnonkivistä löytyvät täältä:http://ruusukristallinkorut.blogspot.fi/p/blog-page_70.html

    
Rosa korusarjan Arkkienkeli-ja enkelikorut luonnonkivistä löytyvät täältä: http://ruusukristallinkorut.blogspot.fi/p/blog-page_16.html


Tekijänoikeudet omistaa © Ruusukristalli Marja Peltonen, ellei toisin mainita.Tekstieni, kuvieni & mallieni kopiointi myyntitarkoitukseen on ilman lupaani kielletty, copyright © Ruusukristalli Tmi 2021. 


Kaulakorut 

Chakra korut

Chakra kaulakoruissa on jokaista 7 chakraa vahvistava kivi, lisäksi 2 korussa on vuorikristalli joka symboloi sieluntähti chakraa. Yhdessä musta akaatti, joka symboloi maatähti  chakraa. Korujen energia on rakkaudellinen lataava ja suojeleva. Korut on hopeoidussa rautaseospohjaisessa kaulaketjussa, nikkelitön, lyijytön kadmiumvapaassa (1kpl) ja teräspalloketjussa, RST 304 pallon koko 2mm (2kpl).

Chakra kaulakoru palloketjussa 17,50€, ketju noin 83cm
Chakra kaulakoru Love palloketjussa  18€, ketju noin 79cm MYYTY


Chakra kaulakoru Suojelus hopeoidussa ketjussa 18€, ketju noin 77cm MYYTY
 
Chakra korvakorut
 
Chakra korvakoruja saa joko chakrakiven tai värin perusteella.

Esim. Juurichakra punaiset korvakorut tai kaikki chakrat eri kivillä, kivien vaikutusten mukaan. 

Korvakorut on valmistettu nikkelittömästä, lyijyttömästä ja kadmiun vapaasta hopeoidusta korumetallista. Osassa koruja hopeoidut messinki koukut, koukut saa myös 925 sterlinghopeisena + 4,50€. Korvakorujen hinnat määräytyy kivilajien mukaan, niiden määrän ja riipusten mukaan. Hinnat alkaen 17€/kpl.

 

Korvakorut chakran värin mukaan tai 7 eri chakran kivillä

Korvakorut kullanväriset eri chakrakivillä
ZEN-Harmony korusarjan kaulakorut:

ZEN Harmony kaulakoru Relax and recover (rentoudu ja toivu)

On sinulla sitten henkisesti tai fyysisesti jotain kehoasi ja mieltäsi stressaavaa, ota rennosti ja toivu...Korun energia kehottaa sinua ottamaan aikaa itsellesi, rentoutumaan ja toipumaan kaikesta sinua kuormittavista asioista, sairauksista ja energioista. Korun vihreä väri on parantavaa, voimaannuttavaa kevään vehreydestä muistuttavaa. Musta maadoittaa sinun kunnolla juurillesi ja puuhelmet tuovat keveyttä ja puiden energiaa.

Koru on solmittu helmilankaan, vihreäksi värjättyä laavakiveä, mustaa laavakiveä, sekä puuhelmiä. Korun pituus on 89cm.

Copyright Ruusukristalli Tmi 2021

ZEN- Harmony kaulakoru Relax and recover 50€

Zen-Harmony korusarjan kaulakoru Parantava Buddha

Kaulakoru on tehty helmilankaan, luonnonkivet ovat vihreäksi värjättyä laavakiveä ja vihreää magnesiittia. Lisäksi shamballa helmi. Korun pituus n. 78cm.

Korun energia on parantava ja rauhoittava. Kevään ihanat vihreän sävyt luovat harmoniaa elämään.  

Zen-harmony kaulakoru Parantava Buddha 50€

ZEN-Harmony kaulakoru Tietoisuuden lähteillä 50€
ZEN-Harmony korusarjan kaulakoru Tietoisuuden lähteillä

Koru on solmittu helminauhaan mustista ja violetiksi värjätyistä laavakivistä. Korun pituus 71 cm + tupsu. Korussa on violetiksi värjätty howliitti buddha sekä violetti shamballa helmi.

Pää pilvissä, jalat maassa. Korun energia on kruunuchakraa vahvistava ja samalla maadoittava. Tämä koru vie sinut intuition ja tietoisuuden lähteelle, rauhan ja harmonian löytämiseksi. Violetti väri vahvistaa kruunuchakraa ja musta maadoittaa.

 Laavakiven voima; Juurichakran kivi, Amerikan intiaanit käyttivät laavakiveä itsensä suojelemiseen, energioiden puhdistamiseen ja mielen selkeyttämiseen.

He uskoivat laavakiven auttavan unelmien toteutumisessa. Kivi sisältää tulen ja maan voiman energiaa, jota tarvitaan harmonian ja tasapainion ylläpitämiseen. Laavakivi on rohkeuden kivi, joka tukee elämän muutoksissa. Maadoittavana kivenä, se myös vahvistaa yhteyttä Äiti Maahan.

Copyright Ruusukristalli Tmi©2021

 ZEN-Harmony korusarjan kaulakoru Iloa sydämeen

ZEN-Harmony kaulakoru Iloa sydämeen 50€ MYYTY
Kaulakoru on kun karkki, pinkiksi värjättyä laavakiveä helmilankaan solmittuna. Korun pituus on 80cm + tupsu.

Korun energia on sydäncahkraa vahvistava. Vaaleanpunainen on sydänchakran väri ja korun energia on kuplivan hilpeä, se tuo ilon sydämeen. Vahvistaa rakkauden tunnetta. 

Copyright Ruusukristalli Tmi©2021 

ZEN-Harmony korusarjan kaulakoru Rakkauden syvin olemus

Rakkauden syvin olemus kaulakoru 55€ MYYTY
Tämän kaulakorun energia johdattaa rakkauden syvimmän olemuksen äärelle. Kyse ei ole fyysisestä rakkaudesta, ei seksistä, eikä himosta, vaan sielun syvimmästä rakkauden tunteesta. Tunteesta, joka on universaali ja koskettaa meitä kaikkia. Sielutietoisuudesta käsin, ihminen rakastaa kaikkea sydämestään, tämä rakkaus ei erittele ihonväriä, ei katso kokoa jne..
 
Rakkaus kumpuaa syvältä sielun tasoilta ja värjää kaiken ihanan vaaleanpunaiseksi, miltä sinusta tuntuisi rakastaa aidosti ja sydämestäsi kaikkea ja kaikkia, asettamatta ehtoja, vaatimuksia tai muita toiveita…
Korussa oleva aniliininpunainen howliitti sydän symboloi luonnollisesti sydäntä, howliitti perhonen symboloi sielua.
 
Vaaleanpunaiset jade luonnonkivihelmet tuovat herkkää vaaleanpunaista pilvihöttöenergiaa. Vaaleanpunainen jade tuo sydänchakran rakkauden ilmentymää ulospäin. Rakastat kaikkea ja kaikkia. Anna rakkauden koskettaa sieluasi ja kosketa sinä rakkaudellasi kaikkien muiden sielua.
      
Copyright Ruusukristalli ©2021


Tietoisesti Tasapainoon 55€
ZEN-Harmony korusarjan kaulakoru Tietoisesti Tasapainoon 

Korun energia auttaa kantajaansa kehittymään tietoisesti tasapainoon, puhdistumisen ja rehellisen itsensä tutkiskelun kautta. Kun uskallat lähteä työskentelemään itsesi kanssa, niin sinulla on koko universumin tuki vierelläsi.  Korun OM riipus symboloi koko kosmosta ja Hindulaisuuden mukaan Om-tavun värähtely onkin koko kosmoksen runko. Symboli on niin pyhä, että sillä aloitetaan ja päätetään kaikki hindulaiset mantrat. Tämä on paras tuki, tämä on korkein tuki. JingJang riipus symboloi tasapainoa.

Kalkkiturkoosi 

Kalkkiturkoosi on turkoosin pehmeämpi muoto ja siksi stabiloitu ja usein myös värjätty korukäyttöä varten. Se on kevyempää, edullisempaa, kestävämpää ja usein näyttävämpää kuin tavallinen turkoosi. Vaikutuksiltaan kalkkiturkoosi vastaa turkoosia. Eli kiven energia on viidennen chakran energiaa ja liittyy näin kommunikaatioon ja rehelliseen ja suoraan puheeseen. Edesauttaa ilmaisun selkeyttä ja parantaa puhelahjoja. Tämä kalkkiturkoosi on ihana neonvihreä, vihreä on parantumisen väri. Kiviterapiassa turkoosia käytetään kurkkuvaivoihin.

Laavakivi

Laavakivi auttaa pysymään tyynenä muutoksien keskellä. Kivi auttaa omien kätkettyjen syvyyksien tutkimista. Laavakivi liitetään maan ja tulen elementteihin. Jalokiviterapiassa laavakiveä käytetään tukoksien avaamiseen ja myrkkyjen poistamiseen elimistöstä.

Chakra: Juurichakra

Howliitti Howliitti on energialtaan rauhoittava kivi, se antaa hyvän yöunen ja poistaa ahdistusta. Se myös auttaa tavoitteiden saavuttamisessa ja opettaa meille kärsivällisyyttä ja lieventää raivoa. Kivi auttaa tunteiden ilmaisussa ja rahallisessa kommunikoinnissa. Virkistää muistia ja helpottaa opiskelua. Erinomainen kivi opiskelijalle. Fyysisellä tasolla kivi yhdistetään kalsiumtasapainoon. Copyright Ruusukristalli©2021

ZEN-Harmony kaulakoru

Tähän alla olevaan kaulakoruun tuli pieni "virhe" yksi helmi eksyi väärään kohtaan, vaikka kaikki helmet olivat oikeassa järjestyksessä pöydällä odottamassa kiinnitystä. Pohdittuani asiaa, päätin kuitenkin laittaa korun myyntiin...koska sain viestin, missä sanottiin korun olevan juuri oikeanlainen, kukaan ei ole täydellinen, ja silti jokainen on täydellinen juuri sellaisena kuin on.
Kaulakoru Pyhä kommunikointi 45€
ZEN-Harmony kaulakoru Pyhä Kommunikointi

Tämän kaulakorun voima on kommunikoinnin vahvistaminen ja maadoittuneena pysyminen. Kun avaat kommunikointi yhteyden henkimaailmaan ja valonmaailman tasoille, on tärkeää pysyä puhtaana, maadoittuneena kanavana. Vihreä väri tuo mukanaan parantavaa värienergiaa. 
 
Mustanruskea maadoittaa ja ankkuroi sinut Äitimaahan.
Korussa on myös suojeleva energia, auttaa poistamaan turhia pelkoja.
Korun OM riipus symboloi koko kosmosta ja Hindulaisuuden mukaan Om-tavun värähtely onkin koko kosmoksen runko. Symboli on niin pyhä, että sillä aloitetaan ja päätetään kaikki hindulaiset mantrat.
Tämä on paras tuki, tämä on korkein tuki.
Kalkkiturkoosi
Kalkkiturkoosi on turkoosin pehmeämpi muoto ja siksi stabiloitu ja usein myös värjätty korukäyttöä varten. Se on kevyempää, edullisempaa, kestävämpää ja usein näyttävämpää kuin tavallinen turkoosi. Vaikutuksiltaan kalkkiturkoosi vastaa turkoosia. Eli kiven energia on viidennen chakran energiaa ja liittyy näin kommunikaatioon ja rehelliseen ja suoraan puheeseen. Edesauttaa ilmaisun selkeyttä ja parantaa puhelahjoja. Tämä kalkkiturkoosi on ihana neonvihreä, vihreä on parantumisen väri. Kiviterapiassa turkoosia käytetään kurkkuvaivoihin.
Mahonkiobsidiaani
Mustanrusehtava mahonkiobsidiaani omaa mustaa obsidiaania lempeämmän energian, joka maadoittaa ja suojaa kantajaansa.
Mahonkiobsidiaani poistaa energiatukoksia sekä antaa uuden elämän omalle tarkoitukselle ja päämäärille. Kivessä on Äitimaan lempeät ja maadoittavat energiat. Mahonkiobsidiaani helpottaa kipua ja vahvistaa heikkoa energiakenttää eli auraa. Kivi purkaa kehoon padotun vihan ja negatiivisen energian. Auttaa poistamaan pelkotiloja. Torjuu ympäristöstä negatiivisia energioita. Mahonkiobsidiaania suositellaan kiviterapiassa käyttämään keholla, jolloin se vahvistaa ja antaa voimaa tarpeen vaatiessa.

Ruusukristalli©2021
 
Rannekorut ZEN-Harmony korusarjan rannekorut
 

Miten mittaat ranteesi koon;

Mittaa ranteesi ympärys mittanauhalla. Oikea kohta
mittaamiseen on ranteen paksuin kohta.
Tiukka mitta ranneluun päältä on ranteesi koko.

rannekorujen koot                    sopii ranteeseen
S                                                 15,5cm tai pienempi
M                                                16,5cm tai pienempi
L                                                 18 cm tai pienempi
XL                                              19 cm tai pienempi (miesten keskiarvo)
XXL                                           20,5 cm tai pienempi


Kiviterapia
Kivet kantavat mukanaan ikiaikaista voimaa ja viisautta. Kivi- ja väriterapiaa on käytetty hoitomuotona jo muinaisessa Kreikassa ja Egyptissä. Kivien parantavasta energiasta löytyy paljon tietoa kirjoista ja netistä.

Värien vaikutuksesta ihmisiin on tutkittu myös vuosikausia ja silläkin on todettu olevan vaikutusta ihmisten mielialaan. Tietyt värit vaikuttavat piristävästi ja toiset taas masentavasti. Osa väreistä rauhoittaa ja osa villitsee :) Ruusukristallin koruissa yhdistyy sekä parantavat kivet ja hoitavat värit.

Väriterapia  
Kun valitset korusi värin perusteella:
Musta kivi maadoittaa ja tuo tähän hetkeen. Se myös ohjaa huomioimaan syvällä sisällä olevia tunteita.
Ruskea tuo turvallisuutta.
Punainen antaa voimaa sekä keholle että mielelle. Se lisää rohkeutta sekä kykyä toimia ja saattaa asioita päätökseen. 
Oranssi antaa elämäniloa ja toivoa sekä luvan nauttia elämästä.
Keltainen tuo iloa ja aurinkoa päivääsi. Se vahvistaa itsetuntoa ja itsetuntemusta sekä lisää omaa voimaa ja oikeutta olla olemassa omana itsenä. 
Vihreä rauhoittaa ja tuo lempeyttä. Se on myös uuden alun väri.
Vaaleanpunainen luo elämääsi rakkaudellisuutta ja suvaitsevaisuutta.
Turkoosi auttaa ilmaisemaan totuutesi aidosti ja lisää luovuuttasi.
Sininen rauhoittaa ja selkeyttää ajatuksia sekä vahvistaa intuitiota.
Violetti avartaa ajattelua ja henkisyyttä. 
Valkoinen tuo mieleen selkeyttä, henkisyyttä ja laaja-alaisuutta.

Kun valitset korusi hoitavien kivien ominaisuuksien perusteella:

Akaatti erottaa totuuden ja hyväksyy olosuhteet. Se on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa, sekä antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

Ametisti hiljentää mieltä, rohkaisee sisäiseen rauhaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn. Se on hyvä meditaatiokivi. 

Atsuriitti puhdistaa mieltä ja voimistaa intuitiota. Se tuo asiat uudelleen arvioitaviksi sekä vapauttaa murheesta ja menneisyyden taakoista. Atsuriitti rauhoittaa itseilmaisua ja kehittää luovuutta.

Aurinkokivi on liitetty onneen ja hyvään tuuriin. Se kasvattaa valon ja naiseuden voimaa, iloa ja luovuutta, auttaa kielteisten siteiden irrottamisessa sekä kohottaa mielialaa. Fyysisellä tasolla aurinkokivi voimistaa kehon kykyä parantaa itse itsensä. Kivi on myös voimakas energian johdattaja ja vahvistaa visualisointikykyä.

Aventuriini auttaa näkemään uusia mahdollisuuksia ja antaa voimaa viedä asioita eteenpäin. 

Goldstone auttaa päämäärien saavuttamisessa, tyynnyttää mieltä ja tasoittaa tunteita. Se luo positiivista energiaa ja suojaa ei-toivotuilta energioilta. Sisältämiensä kuparihiukkasten vuoksi se sisältää lämmittäviä ja kipuja lievittäviä ominaisuuksia joiden kerrotaan helpottavan mm. nivelkipuja. 

Helmi poistaa tunteellisia epätasapainoja, hoitaa naisellisuutta ja auttaa näkemään oman itsensä oikeassa arvossa. 

Jade suojelee, opettaa viisautta rauhassa, kasvattaa itseluottamusta sekä houkuttelee hyvää onnea ja ystäviä. Se vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja vie kohti unelmia. 

Karneoli oranssi vapauttaa surua, pelkoa, apatiaa, kateutta ja raivoa. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttistä kykyä. Fyysisellä tasolla karneolia käytetään hedelmällisyyteen ja seksuaalisuuteen liittyvissä ongelmissa.

Karneoli punainen kasvattaa rohkeutta ja itseluottamusta sekä naiseuden voimaa. Se lämmittää, voimistaa ja herättää mielen sekä kasvattaa fyysistä energiaa. Kivi edustaa myös menestystä ja sisäistä voimaa, antaa potkua selviytymiseen. 

Kvartsi kirkas on yksi planeettamme voimakkaimmista kivistä. Kirkas kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energiaa. Fyysisellä tasolla voidaan suositella lähes kaikkiin vaivoihin. 

Kvartsi sininen selkeyttää ajatuksia ja ohjaa rauhaan.

Malakiitti on hyvän onnen ja vaurauden kivi. Se vahvistaa muutoksissa, uuden edellä ja henkisessä kasvussa. Malakiitti tasapainottaa mieltä ja aktivoi chakroja, rakentaen siltaa juuri- ja sydänchakran välille. Se avaa tietä puhtaalle rakkaudelle, kohentaa hyvinvointia ja suojaa huonoja energioita vastaan. Fyysisellä tasolla se auttaa uneen, helpottaa astmassa ja tukee synnytyksessä.

Mokaiitti auttaa maadoittumaan tähän hetkeen, tasapainottaa sisäisen ja ulkoisen maailman eroja ja auttaa hyväksymään muutoksia. Se antaa suojaa tunnetasolla. Fyysisellä tasolla se vahvistaa vastustuskykyä.

Rodoniitti on voimakas emotionaalinen tasapainottaja, joka hoivaa rakkautta ja rohkaisee lähestymään sydämenasioita itsevarmuudella. Rodoniitti maadoittaa energioita, harmonisoi yin/jang voimia sekä energiakeskuksia. Se vahvistaa traumoissa ja auttaa luomaan yhteyden omiin voimavaroihin.

Ruusukvartsi on ehdottoman rakkauden kivi, joka hoitaa haavoittunutta sydäntä, ja haihduttaa pelkoja ja surua. Se hoitaa sydäntä myös fyysisellä tasolla. Ruusukvartsi opettaa anteeksiantoa sekä tukee lapsilla tunteiden kehitystä ja myönteisen elämänasenteen kasvua. 

Hopea omaa naisellisen energian. Sitä pidetään energian opastajana, joka helpottaa stressiä ja parantaa kommunikaatiota.

Kupari omaa lämmittäviä ja kipuja lievittäviä ominaisuuksia minkä vuoksi sitä on käytetty mm. niveltulehduksiin. Se vapauttaa rajoituksia sekä stimuloi kekseliäisyyttä ja optimismia.


Chakrat, niiden värit ja kivet
Juurichakra
Juurichakraan liittyy perusturvallisuus, elinvoima, tasapaino.
Myös vahva itsetunto. Juurichakra maadoittaa sinut äiti maahan. Juurichakraan liittyvät kehon osat ovat, lisämunuaiset, jalat, nivelet, luut, jalkojen ja käsien verenkierto. Vaivoina voi olla anemia, ummetus, uupumus ja masennus. Juurichakran väri on punainen.

Juurichakran voimakiviä ovat; Granaatti, Hematiitti, Obsidiaani, punainen Jaspis, Rubiini, Savukvartsi, Akaatti, Onyksi, Bronsiitti, Karneoli, Koralli, Mokaiitti.


Jos tunnet olevasi irti maasta, "leijuvasi" olosi on "sekava" ja sinulla on epämääräisiä pelkoja, väsyttää etkä saa tartuttua mihinkään toimeen, niin juurichakran toiminta voi olla heikko ja maadoituksesi puutteellinen.

Sakraalichakra
Sakraalichakraan liittyy henkinen tasapaino, ihmissuhteet, hedelmällisyys, seksuaalisuus, aistillisuus. Kyky heittäytyä elämän virtaan, luovuus sekä antaminen ja vastaanottaminen ehdoitta. Myös elämänilo liittyy tämän chakran alueeseen. Sakraalichakraan liittyvät kehon osat ovat, sukupuolielimet, kohtu, virtsarakko, munuaiset. Sakraalichakran väri on oranssi.

Sakraalichakran voimakiviä ovat; Karneoli, Kuukivi, Koralli, Kultatopaasi, Meripihka, kullanvärinen ja oranssi Kalsiitti, Sitriini, Tuliopaali.

Jos olet alakuloinen ja sinusta tuntuu, ettet oikein jaksa innostua mistään, koet olevasti tarpeeton, voi silloin sakraalichakrassa olla toimintahäiriöitä, tai tukoksia.

Tämä energiakeskus säätelee myös usein ihmisten seksuaalista käyttäytymistä, ja jos chakran alueella on esim. ylitoimintaa, niin silloin ihminen voi olla vähän liiankin aktiivinen. Alitoimintainen chakra saattaa aiheuttaa esim. hormonitoiminnan ongelmia. Tämän chakran alueeseen liittyy myös syömishäiriöt.


Solar plexus chakra
Solar plexus chakraan liittyy energisyys, vitaalisuus, tahdonvoima, itsetunto, ego, huumori, nauru, sisäinen voima. Chakran väri on keltainen. 
  
Chakraan liittyvät kehon osat ovat, hermosto, haima, maksa, ruuansulatus, aineenvaihdunta, kuona-aineet. Diabetes ja verensokeri, sekä kehon happamuus.

Solar plexuksen voimakiviä ovat; Aurinkokivi, Sitriini, Tiikerinsilmä, Akaatti. Meripihka,  Topaasi (keltainen), Turmaliini (keltainen).                        
Jos on vähän "siipi maassa" olo, ja huumorintaju hukassa, eikä paljon naurata, niin solar plexuksessa saattaa olla tukkoisuutta, eikä se toimi harmonisesti.

Sydänchakra
Sydänchakraan liittyy tunteiden tasapaino, anteeksianto, rakkaus, myötätunto, usko ja toivo. Chakraan liittyvät kehon osat ovat, sydän, verenkierto, kateenkorva, hengitystiet, yläselkä, rinnat, käsivarret. Masennus voi kertoa myös sydänchakran tukkoisuudesta ja epätasapainosta. Sydänchakran väri on vaaleanpunainen ja vihreä.

Sydänchakran voimakiviä ovat;  Smaragdi, Ruusukvartsi, Rodoniitti,
Aventuriini, Jade, Kalsiitti (vihreä), Karneoli (vaaleanpunainen), Kunziitti (vaaleanpunainen), Malakiitti, Peridootti, Topaasi (vaaleanpunainen), Turmaliini (vihreä ja vesimeloni).


Epämääräinen ahdistuksen tunne sydän alassa voi kertoa sydänchakran toimintahäiriöistä. Ailahtelevat tunteet voivat myös kuulua tähän alueeseen. Sekä särkynyt sydän....


Kurkkuchakra 
Kurkkuchakraan liittyy itseilmaisu, kommunikaatio, totuus, luovuus, taiteellisuus, itsensä hyväksyminen. Kurkkuchakraan liitettävät kehon osat ovat, kilpirauhanen, kurkku, leuka, hampaat, äänihuulet, hartiat, vaivoina voi olla hormonitasapainon häiriöitä, turvotusta, kuumetta ja flunssa...Kurkkuchakran väri on sininen ja turkoosi.

Kurkkuchakran voimakiviä ovat; Krysokolla (vihreä, sininen, turkoosi), sininen Kalsiitti, Apatiitti (sinivihreä, sininen, violetti), aito Turkoosikivi. Akaatti (sinipitsinen), Akvamariini, Kalsedoni, Safiiri (sininen), Selestiitti, Topaasi (sininen), Turkoosi.


Kurkkuchakran toiminta on harmonista silloin kun luovuus kukkii ja kommunikaatio toimii....kun ihminen puhuu totta, ja ilmaisee itseään ymmärrettävästi. Sininen ja turkoosi väri aktivoi kurkkuchakran toimintaa.

Otsachakra- kolmas silmä
Otsachakraan liittyy intuitio, selvännäkö, inspiraatio, mielikuvitus, muisti, keskittymiskyky sekä mielen tasapaino. Otsachakraan liitettävät kehon osat ovat, aivolisäke, silmät, poskiontelot, korvat, kasvot nenä, aivot. Päänsärky ja uniongelmat voivat liittyä otsachakran heikkoon toimintaan. Otsachakran väri on indigon sininen.  

Otsachakran voimakiviä ovat; Sininen Atsuriitti, Lapis lazuli, Sodaliitti, sininen Akaatti. Fluoriitti, Helmi (musta), Opaali (musta), Safiiri (indigonsininen).

Jos kärsit jatkuvista päänsäryistä ja näköhäiriöistä, sekä poskiontelo tulehduksista, voi otsachakra olla epätasapainoinen ja tukkoinen.

Kruunuchakra
Kruunuchakraan liittyy henkisyys, valaistuminen, tietoisuus, viisaus, luottamus, autuus, auttaminen ja palveleminen, puhdas universaali tietoisuus. Kruunuchakraan liitetyt kehon osat ovat, käpyrauhanen, keskushermosto, aivot. Verisuonisairaudet ja suonikohjut, ihottumat, mielen sairaudet ja alhainen energiataso koordinaatiokyky liittyvät kruunuchakran toimintoihin. Myös hiusten kasvu...jostain syystä henkisillä ihmisillä on melko yleisesti pitkät hiukset ;)
Kruunuchakran väri on violetti ja valkoinen.

Kruunuchakran voimakiviä ovat; Timantti, Fluoriitti, Vuorikiteet; Vuorikristalli,(kirkas kvartsi) ametisti. Helmi, Jade (valkoinen), Lumikvartsi, Seleniitti,  Turmaliini (valkoinen).
 

Esim. Vuorikristalli on voimallinen parantava kivi koko keholle. Auttaa myös avautumaan universaalille tiedolle, tasapainottaa kruunichakran toimintaa. Jos sinulla on kuoleman pelkoa, negatiivisiä ajatuksia tai olet jatkuvasti huolissasi, voi kruunuchakran toiminta olla epäharmoninen.


Tekijänoikeudet omistaa © Ruusukristalli Marja Peltonen, ellei toisin mainita.Tekstieni, kuvieni & mallieni kopiointi myyntitarkoitukseen on ilman lupaani kielletty, copyright © Ruusukristalli Tmi 2017.