lauantai 29. elokuuta 2015

Papittaren korusetti

Egypti on aina kiehtonut minua mysteerien, pyramidien ja taiteiden kautta. Nyt tuntuu kuin sisälläni olisi avautunut ihan oma Egypti, mysteerikouluineen ja energioineen.....
Mystiset Egyptin energiat on ladattuna tähän korusettiin...Jotenkin nämä energiat ovat nyt avautuneet voimakkaasti ja suorastaan pulppuavat ulospäin.... :)

Papitar kaulakoru ja rannekoru
Korut ovat Vintaj ja Trinity messinkiä. Koruissa olevat kivihelmet ovat lapis lazul ja pyriitti. Molemmat kivilaadut ovat voimakkaita energioiltaan. Egyptissä lapis lazulia on käytetty runsaasti taideteoksissa ja koruissa. Korussa on symboliikkaa, pyhä symboli, pillerinpyörittäjä, scarab symboloi nousevaa aurinkoa ja Egyptin auringon jumalaa Kheperaa (Chepri) joka suojelee kaikelta pahalta, kruunu symboloi papitarta, kullanväriset renkaat aurinkoa ja kuuta.

Lapis lazuli; kivi liitetään otsachakraan, kolmanteen silmään. Indigonsininen kivi kohottaa intuitiota ja stimuloi tietoisuutta kohti täydellisen itsen heräämistä. 
Kiven syvä sininen väri symboloi keskiyön hiljaisuutta ja kullanvärinen pyriitti viisautta.
Lapis on mielen valaistumisen kivi. Egyptiläisille lapis lazuli on puolijalokivi-"taivaan kivi" jota käytettiin rakennusten koristekivenä. Egyptissä lapis lazuli kivellä uskottiin olleen elämää voimistavaa vaikutusta. Lapiksen sininen oli egyptiläisille elämän ja jumaluuden symboli.
Pyriitti;Pyriitti on vaurauden symboli. Se on voimakkaan tahdon ja toiminnan kivi, joka auttaa manifestoimaan uusia ideoita ja runsautta elämäämme. Muinaiset Inkat käyttivät pyriittiä suojelusamulettina sekä meditoinnin ja ennustamisen välineenä.

Rannekorussa on messinkilaatta, jossa lootuksen kukka.
Lootuksen kukka on tietoisuuden kukka ja symboloi henkistä valaistumista. Lootus on myös luomisen ja uudestisyntymisen symboli.