Voimaeläinkorut


Rosa korusarjan Voimaeläinkorut
Luonnon kansat ovat aikoinaan löytäneet voimaeläinten viisauden voiman ja oppineet kuuntelemaan ja kunnioittamaan sitä. Nykyään valitettavan suuri osa meistä ihmisistä on kadottanut yhteyden sekä luontoon että eläimiin.
 
Rakastan ja kunnioitan eläimiä, joten minusta on ihanaa tuoda esille eläinten voimaa näin symbolisesti korujen kautta. Toteemieläimet ovat tärkeitä monille luonnonkansoille ja intiaaneille ja voin omalta osaltani osoittaa kunnioitusta näille toteemieläimille omalla tavallani.

Voimaeläin koruihin tulee mukaan pieni teksti voimaeläimen energiasta ja voimasta.

Täällä on vain pieni osa tekemistäni koruista

Voit tilata oman voimaeläin korusi, kerro vain toiveesi haluatko korun kaulakoruna, avain - ja kulkukorttikoruna, laukkukoruna, riipuksena jne. laitan tekemästäni korusta Sinulle kuvan sähköpostiisi ja voit hyväksyä sen, tai esittää muutos toiveita.

Toteemieläimet syntymäajan mukaan:
22.12-19.1. Hanhi
20.1.-18.2. Saukko
19.2.-20.3. Susi
21.3.-19.4. Haukka
20.4.-20.5. Majava
21.5.-20.6. Kauris
21.6.-21.7. Tikka
22.7.-21.8. Lohi
22.8.-21.9. Karhu
22.9.-22.10. Varis
23.10.-22.11. Käärme
23.11.-21.12 Pöllö

 
Voimaeläin rannekorut
MYYTY
Rannekoru Kilpikonna
Rannekoru on tehty koruvaijeriin luonnonkivihelmistä.
Kilpikonna on howliittia ja muut kivet ovat vaaleanpunaista jadea ja unakiittia.
 
Kilpikonna voimaeläimenä 
Kilpikonnan voima on rauhallisuus. Kilpikonnan voima edustaa meille äitimaata ja sen rauhallista ja turvallista tahtia elämässä.
Henkisen tien kulkijan pitää aina muistaa, että koko kasvu ja oma tasapaino lähtee aina yhteydestä maahan. Jos nousemme liikaa korkeisiin värähtelyihin, niin kehomme ei pysy mukana, ja terveytemme alkaa kärsiä. Henkisen tien kulkeminen on aina rauhallisia askeleita eteenpäin oman kehon tahdissa. Kilpikonna ilmaantuu meille juuri silloin, kun meillä on vaara menettää otteemme maasta. On aika rauhoittua ja vetäytyä hetkeksi omiin oloihinsa. Lähde luontoon ja tunne äitimaan syke.

Voimaeläin korvakorut
 
Voimaeläin korvakorut Rapu
Ravun elementti on vesi = tunteet
Ravun voima on itsensä suojeleminen
On aika vetäytyä kuoreensa käsittelemään kaikenlaisia tunteita. Kun suojelet itseäsi ulkomaailmalta, saat turvallisesti käsitellä kaikkia tunteitasi. Kun annat tunteittesi virrata vapaasi, niin herkkyytesi lisääntyy entisestään. Kuudes aistisi nähdä ja kokea näkymätöntä valpastuu. Ole luova, liiku luonnossa, kun aika on oikea niin tulet ulos kuorestasi entistä vahvempana.
 
Korvakorujen metalliosat ovat nikkelittömiä, lyijyttömiä eivätkä sisällä kadmiumia. Luonnonkivihelmet Magnesiittia. 
 
Magnesiitin voima; Syvän rauhan ja rentoutumisen kivi magnesiitti auttaa tunnistamaan alitajuisia ajatuksia sekä tuomaan pintaan mahdollisia itsepetoksen muotoja. Fyysisellä tasolla magnesiitti liitetään muun muassa luihin ja hampaisiin sekä päänsärkyihin. Sydänchakran ylle asetettuna magnesiitti avaa sydänkeskusta ja kohottaa sydämellistä rakkautta, myös omaa itseään kohtaan. 
 
Voimaeläin korvakorut Rapu 15 €

Voimaeläin korvakorut Pegasos
Pegasoksen elementti on maa ja ilma
Pegasos on hevonen jolla on siivet ja se osaa lentää. Saduissa Pegasos on jumalten sanansaattaja. Hevonen edustaa fyysistä ja henkistä voimaa. Siivet edustavat vapautta. Pegasos tuo elämään uudenlaisia henkisiä voimamaroja. Jos maalliset voimavarat ei riitä, silloin tarvitset mukaan korkeampia voimia. Kehosi värähtely on nousemassa tasolle, jossa vaaditaan entistä korkeammin värähteleviä voimaeläimiä.
 
Korvakorujen metalliosat ovat nikkelittömiä, lyijyttömiä eivätkä sisällä kadmiumia. Luonnonkivihelmet fluoriittia. 
 
Fluoriitin voima: Fluoriitti puhdistaa mieltä ja auraa epäpuhtauksista. Se suojaa kielteisiltä värähtelyiltä ja tyynnyttää mielen. Fluoriitin avulla on helpompaa keksittyä. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia ulottuvuuksia. Fluoriitti auttaa poistamaan energiatukoksia kun se laitetaan suoraan tukoksen kohdalle.
 
Voimaeläin korvakorut Pegasos 16€ MYYTY


Perhosen energiat
Vuoden 2017 energioihin liittyy jotenkin vahvasti perhosenergian lisäksi sudenkorennon energiat, sudenkorennon symboliikkaan kuuluu tietoisuuden kohottaminen, ilo ja uudelleensyntymä, illuusiot, leijuminen, kepeys. Kykyä elää tässä ja nyt. Symboloi siis hienosti korkeampaa energiavärähtelyä.

Energioihin tuntuu tulleen entistä voimakkaampi muutos voimaeläin energian suhteen...Perhosen ja Sudenkorennon voima senkuin kohoaa...Ihmiskunta on nousemassa entistä korkeampiin energioihin, uudelleen syntymä tapahtuu nyt kuten Perhonen kuoriutuu kotelostaan. Sudenkorento on voimakas viestin tuoja valosta ja sen myötä ihmiskunta toivon mukaan kokee valaistumisensa.

Perhosen voima
Perhonen voimaeläimenä symboloi muodonmuutosta, olet kuoriutumassa toukasta perhoseksi. Uusi alku ja aikakausi koittaa. Raskaan ja muussatun olotilan jälkeen perhosen toukka kasaa itsensä uudelleen ja valmistautuu kuoriutumaan ulos kotelostaan. Haavat on hoidettu, itsensä on kasattu uudelleen, on sinun aikasi loistaa kauniina värikkäänä perhosena.
Copyright © 2017 Ruusukristalli Tmi

Perhosen voima korvakorut
Korujen metalliosat ovat nikkelittömiä, lyijyttömiä eivätkä sisällä kadmiumia. Korvakorujen koukut ovat hopeoitua messinkiä, hopeoitua korumetallia. Korvakoruja on mahdollista saada hopeakoukuilla ja niobium koukuilla. Korvakoruissa on erilaisia luonnonkivihelmiä.
Sudenkorennon voima
Sudenkorennon voima on keveys, illuusiot, huolettomuus. Sudenkorennon symboli paljastaa miten päästään illuusioiden taakse. Sen voima opettaa värähtelyjen kohottamisen taitoa värien avulla ja se näyttää meille polun uusiin maailmoihin kun se tanssii sisään ja ulos mystisistä porteista. Sudenkorento henkieläimenä on hyvin voimakas viestintuoja ihmeiden ilosta. Sen energia muistuttaa valon pyhästä viestistä, sillä se heijastaa valoa. Sudenkorennot ovat väritaikuuden ja muodonmuutosten ruumiillistuma.
Copyright © 2017 Ruusukristalli Tmi 

Sudenkorento korvakorut kristallihelmistä
Sudenkorento korvakoruja eriväriset kristallihelmet. Korujen metalliosat ovat nikkelittömiä, lyijyttömiä eivätkä sisällä kadmiumia. Korvakorujen koukut ovat hopeoitua messinkiä, hopeoitua korumetallia. Korvakoruja on mahdollista saada hopeakoukuilla ja niobium koukuilla.

Niobium-koukut jotka käyvät maahantuojan mukaan kaikille; "(Niobium-korvakorut sopivat varmasti kaikille! Niobium on kemiallisesti reagoimaton metalli, joten se sopii erinomaisesti allergiselle ja soveltuu hyvin esimerkiksi korvakorujen materiaaliksi. Valikoimamme Niobium-korvakorukoukut ovat TierraCastin Yhdysvalloissa valmistamia.)" 

Sudenkorento korvakorut  kristallihelmet, hopeoidut messinki koukut 10,50€
Sudenkorento korvakorut siniset kristallihelmet, hopeoidut koukut 9,50€
Sudenkorento korvakorut vaaleanpunaiset kristallihelmet, hopeoidut messinki koukut MYYTY
 
Sudenkorento korvakorut Illuusio
Korvakorut ovat nikkelitöntä ja lyijytöntä korumetallia, kristallihelmiä, lasihelmiä  ja violetin väriseksi värjättyä messinkilankaa.
Illuusio korvakorut 8,50€
Sudenkorento  korvakorut
Trinity brass messinkikoukut, nikkelittömät, hopeoidut sudenkorennot sekä nahkanauhaa, vihreät Jade luonnonkivihelmet.  
 Sudenkorento  korvakorut 16€
Sudenkorennon voima 17

Voimaeläin kaulakorut

Voimaeläinkaulakoru Geggo
Nikkelitöntä,  hopeanväristä korumetallia, simpukankuorihelmiäistä ja helmiäislasihelmiä.
Geggo 16 €
Voimaeläin kaulakoru Amppari
Kaulakoru on tehty Vintaj ja Trinity messinkiosista. Korussa on simpukankuorihelmiäisestä kukat, sekä vihreää Jadea ja keltaista Jade siruhelmeä. Korussa on ihana kesäinen energia, keltaiset kivisirut symboloivat hunajaa, vihreät kivet kevään ja kesän vehreyttä ja uutta kasvua. Valkoiset kuka puhdasta kukkaan puhjennutta sielua.

Jade liitetään usein parantajiin. Kivi tuo selkeyttä elämääsi kun tuntuu että ihmissuhteet ja niiden mukana tulevat asiat ovat sekaisin. Jade rauhoittaa myös vatsavaivoja ja munuais-ja virtsavaivoja. Kiven sanotaan auttavan myös rytmihäiriöissä ja sitä suositellaan hermostuneelle ja stressaantuneelle. Jade edistää myös viisautta ja oikeudenmukaisuutta. Rauhoittava kivi.

Ampiainen voimaeläimenä
Ampiaisen voima on elämän liekki. Ampiaisen voima viestittää meille elämän positiivisuutta ja iloa. Ampiaisen voima on meille myös ahkeruutta ja voimaa tehdä asioita. Ampiaisen avulla sisäinen liekkisi leimahtaa täyteen voimaansa. Elämän asenne muuttuu iloiseksi ja sisällesi syttyy aito lapsenmieli. Näin voit seikkailla täysillä kaikessa elämän sinulle tarjoamissa haasteissa. Löydät todellisen tekemisen voiman itsessäsi. Nauti auringosta ja surraa kesässä. Nauti elämän tarjoamasta hunajasta....

Voimaeläin kaulakoru Pillerinpyörittäjä

Pyhä pillerinpyörittäjä kaulakoru 37€  MYYTY

Kaulakoru on tehty hopeoidusta kuparilangasta, aidolla hopealla hopeoidusta Trinity brass osista. Koru ei sisällä nikkeliä eikä lyijyä. Luonnonkivihelmet. Kaulakorun pituus n. 57cm.

Pillerinpyörittäjä voimaeläimenä 
Pillerinpyörittäjän voima on muuttaa negatiivisuus voimaksi. 
Pillerinpyörittäjä edustaa meille kykyä muuttaa negatiivisiakin asioita omaksi voimaksemme. Se kuljettaa lantapalloa aamusta iltaan...pillerinpyörittäjän voimalla pystymme selviytymään hankalistakin asioista, nostamaan ne lannasta ja tekemään niistä uutta elämää. 

Korun luonnonkivet ovat laavakivi ja turkoosin värinen Magnesiitti. Laavakivi on maadoittava ja näin vahvistaa yhteyttä Äiti Maahan.

Laavakivessä yhdistyy tulen ja maan energiat. Kivi tukee elämän muutoksissa. Amerikan intiaanit käyttivät laavakiveä itsensä suojelemiseen, energioiden puhdistamiseen ja mielen selkeyttämiseen. Kivi auttaa unelmien toteuttamisessa. Juurichakran kivi. 

Magnesiitin voima. Syvän rauhan ja rentoutumisen kivi magnesiitti auttaa tunnistamaan alitajuisia ajatuksia sekä tuomaan pintaan mahdollisia itsepetoksen muotoja. Fyysisellä tasolla magnesiitti liitetään muun muassa luihin ja hampaisiin sekä päänsärkyihin. Sydänchakran ylle asetettuna magnesiitti avaa sydänkeskusta ja kohottaa sydämellistä rakkautta, myös omaa itseään kohtaan.

Korun energiat sopivat hyvin tähän aikaan, kun puhdistamme elämästämme vanhoja asioita ja ihmissuhteita. 

Voimaeläin kaulakoru Pääskynen
Kaulakoru on tehty hopeoidusta kuparilangasta, aidolla hopealla hopeoidusta Trinity brass osista. Pääskynen on Vintaj messinkiä. Koru ei sisällä nikkeliä eikä lyijyä. Luonnonkivihelmet. Kaulakorun pituus n. 57cm.

Pääskynen kaulakoru 37€  MYYTY

Pääskynen voimaeläimenä  
Pääskysen voima on nopea toiminta. Pääskysen voima on enne ja kutsu nopeaan toimintaan asioiden suhteen. Aika on otollinen ja siksi pitää toimia nopeasti.  Pääskysen voima opettaa katsomaan asioita laajemmasta perspektiivistä,  eikä takertua liikaa maallisiin ongelmiin. Pääskysen energia tuo muutosenergiaa luoksesi. Ala toimia enemmän tunteella kuin järjellä, luota intuitioosi.

Korussa on Laavakiveä, Magnesiittia sekä Ruusukvartsia (huurrettu). Kivien voima on sama kuin Pillerinpyörittäjä korussa, lisäksi Ruusukvartsi tuo koruun sydäntietoisuuden ja sydämestä lähtevän rakkauden energian.
 
Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. 
Voimaeläinten tekstit jotka tulevat korujen mukana ovat lainattu ja osa mukailtu Markku Bacmanin luvalla ihanista Markku Backmanin Voimaeläimet kirjoista, joita hän on tehnyt kaksi kappaletta. Lämpimät kiitokset Markulle! Osa on omaa tekstiä...
Lähde; Voimaeläimet ja Voimaeläimet 2.

Korukuvien tekijänoikeudet omistaa © Ruusukristalli Marja Peltonen, ellei toisin mainita. 
Tekstieni, korukuvieni & korumallieni kopiointi myyntitarkoitukseen on ilman lupaani kielletty, copyright © Ruusukristalli Tmi 2021.