ROSA korusarjan Arkkienkeli -ja Enkeliaiheiset Enkelienergiakorut

ROSA korusarjan Arkkienkeli- ja Suojelusenkelikorut
Minulle on kerrottu, että Enkeli koruissani on erityinen parantava ja lohduttava energia. Olen saanut ihanaa palautetta ihmisiltä, jotka ovat ostaneet korujani.
Olen kiitollinen, jos koruni ovat koskettaneet asiakkaitani.
Kiitollisena Enkeleiden avusta korujen tekemiseen ja ideoimiseen jatkan työtäni nöyränä edelleen.

Jos tarvitset elämääsi voimaa...
Jos tarvitset elämääsi rakkautta...
Jos tarvitset elämääsi siunausta...
Jos tarvitset elämääsi iloa...
Jos tarvitset elämääsi toivoa...
Jos tarvitset elämääsi uskoa...
Jos tarvitset elämääsi suojelua...
tai jos haluat itsellesi iloa kauniista korusta...
Suunnittelen sinulle oman uniikin enkelikorusi..
Arkkienkeli- ja Suojelusenkelikorut
Käytän koruissani erilaisia korumetalleja. Pääsääntöisesti osat ovat kuitenkin kuparia ja sinkkiä, eli messinkisistä Vintaj-ja Trinity brass osista tehtyjä. Trinity brass osia löytyy myös hopeoituna. Hopeoinnit on tehty aidolla hopealla. Valikoimasta löytyy hopeoidut osat, patinoidut ja kirkkaat messingin väriset osat, kullanväriset osat. Mielestäni nämä ovat ihania ja laadukkaita. Lisää eri aiheisia messinkikoruja löytyy Rosa-korusarjasta, toisilta sivulta....
Korujen osat eivät sisällä nikkeliä, lyijyä eikä kadmiumia tuotteet ovat EU-standardin mukaiset.

Teen koruja myös edullisemmista korumetalleista ja lasihelmistä, jos asiakas näin haluaa. 

Täällä on vai osa tekemistäni koruista, jos haluat itsellesi jonkun tietyn Arkkienkelikorun, tai enkelikorun, niin suunnittelen sen juuri Sinua varten ja laitan korusta kuvan sähköpostiisi, jotta voit hyväksyä sen, tai esittää muutostoiveita.

Henkilökohtaisia koruja tehdessäni hiljennyn ja pyydän niihin omalta enkeliltäsi juuri sinulle tarkoitetut energiat ja kanavoin kaikkiin enkelikoruihin rakkauden ja valon energiaa, jota käytän myös hoidoissani.. Aikaisemmin valmiiksi tekemäni korut voin myös energisoida ennen lähettämistä asiakkaalle. Koruihin saattaa myös joskus tulla joku runo tai viesti. Voit tilata henkilökohtaisen korun myös läheisellesi tai ystävällesi. 


Tunnetko itsesi väsyneeksi? Tässä sinulle voimakorut, punaista värienergiaa. Punainen on juurichakran väri ja lisää chakran energiaa.
  
Arkkienkeli korvakorut
Angel power

Korvakorut Angel Power

Pyydä enkeliäsi vahvistamaan elinvoimaasi. Korvakorut korviin ja tunne, miten energiatasosi nousee. Tunne miten olet vahva ja terve, täynnä energiaa…

Korvakorut on tehty nikkelittömästä korumetallista, hopeoidusta messingistä, sulat ovat poron nahkaa. Luonnonkivihelmet ovat punaiseksi värjättyä Howliittia.
Angel power korvakorut 22€


Arkkienkeli rannekorut
Arkkienkeli Chamuel 
Rakkauden enkeli Chamuel ilmentää itseään tämän rannekorun energioissa. Korun energia on rakastava, lohduttava ja turvallisuuden tunnetta vahvistava. Koru on tehty Trinity Brass. osista ja siinä on luonnonkivihelmet, vaaleanpunaista Jadea ja punaoranssia Impression Jaspista. Jade hoivaa sydänchakraa ja Jaspis tuo energiaa ja voimaa jokaiseen päivään. Arkkienkeli Chamuel voi kuljettaa sinua kohti sielunkumppania, aitoa rakkautta voi ilmaantua yllättäen nurkan takaa....:)

Arkkienkeli Chamuel rannekoru 30€
Suojelusenkeli kaulakoru
Kaulakorussa on Trinity brass kullanvärinen enkelin siipi, messinkiketjua ja messinkilankaa. Howliitti ja Magnesiitti sekä Amatsoniitti luonnonkivihelmiä.
Korun energia on rauhoittava ja tyynnyttävä, kuten suojelusenkelin pitää ollakin. :)  


Suojelusenkeli 35€

Arkkienkeli Chamuelin rakkaus 
Koru on tehty nikkelittömästä korumetallista, korussa on howliitti/magnesiitti sydänriipus sekä pisara, rauhoittavaa tasapainottavaa, rakastavaa energiaa sisältävä kivi, palloketju sekä Arkkienkeli Chamuelin rakastavaa poweria...


Arkkienkeli Chamuelin rakkaus 22€
Suojelusenkeli kaulakoru 
Tämä suojelusenkeli kaulakoru avaa lempeästi sydänkeskusta, jos sydämesi on haavoittunut ja olet tunteistasi epävarma, tuo Rodoniitti sinulle apua. Suojelee myös pahoilta unilta ja maadoittaa ja opettaa vastaanottavaa ja hyväsyvää rakkautta.
Aidolla hopealla hopeoitua nikkelitöntä messinkiketjua, siipiriipus nikkelitöntä korumetallia, kivisiruhelmet Rodoniittia.

Suojelusenkelikaulakoru 37€

Arkkienkelit
Arkkienkelit ovat hierarkiassa enkelten yläpuolella. Työskennellessäsi enkelten kanssa, voimme olla yhteydessä sekä enkeleihin että arkkienkeleihin. Arkkienkeleitä on maailmankaikkeudessa miljoonia ja vain harva heistä on yhteydessä meihin ihmisiin. Jokaisella arkkienkelillä on sekä feminiininen että maskuliininen olemuspuolensa.

Yleisimmin tunnetut ja enkelihoidossa mukana olevat arkkienkelit ovat Mikael, Gabriel, Samuel, Rafael, Jofiel, Uriel ja Zadkiel. Heillä jokaisella on tehtäväalueensa, jossa he pystyvät parhaiten auttamaan.

Arkkienkeli Mikael 


Mikael johtaa Suojelevia enkeleitään. Hän suojaa meitä niin fyysisesti, psyykkisesti kuin henkisestikin. Mikael on vahvuuden, rohkeuden ja suojelemisen enkeli. Voit pyytää suojausta itsellesi, lähimmäisellesi, lapsellesi, kodillesi, koirallesi ym. Voit pyytää suojelusta ja nähdä mielessäsi miten peityt Mikaelin syvänsinisellä viitalla.

Mikael tuo elämäämme tahdonvoimaa, vahvistaa itsetuntoamme ja aloitekykyämme. Mikael auttaa myös vanhojen tunnesiteiden katkaisemisessa.  Jos olet joskus vaarassa, huuda Arkkienkeli Mikaelia apuun.

Mikaelin väri on syvänsininen sekä kulta. Hänen chakransa on kurkkuchakra ja Mikaelin energia on voimakkaimmillaan tiistaisin. Mikaelin kaksoisliekki on Faith.

Arkkienkeli Gabriel
Arkkienkeli Gabriel johtaa ohjauksen ja johdatuksen enkeleitä. Tehtävänsä mukaisesti he ohjaavat, opastavat ja neuvovat meitä nykyisissä ja tulevissa ratkaisuissa luoden yhteyden Äiti-Maahan. Gabriel auttaa meitä löytämään elämäntehtävämme ja ymmärtämään elämämme suunnitelman. Gabriel on myös syntymisen enkeli ja läsnä syntymän hetkellä.

Yhdessä kaksoisliekkinsä Hopen kanssa he tuovat toivoa, hengen valoa ja rakkautta elämäämme ja kirkastavat intuitiotamme.

Gabrielin väri on puhtaan valkoinen ja hänen energiansa on voimakkaimmillaan perjantaisin. Gabriel on perus- ja sakraalichakran enkeli.

Arkkienkeli Rafael
Arkkienkeli Rafael on kaikkien hoitajien ja parantajien enkeli. Rafael smaragdinvihreä energia parantaa, eheyttää ja uudistaa niin fyysisesti, henkisesti kuin psyykkisestikin. Rafael herättää meissä oivalluskyvyn ja sitä kautta saa alulleen paranemisen. Rafael on myös runsauden ja luovuuden enkeli. Hän auttaa sinua keskittymään ja keskittämään mielesi.
 
Rafael vastaa kolmannen silmän kehittymisestä ja hänen chakransa on otsachakra.

Rafaelin kaksoisliekki on Maria, Jeesuksen äiti, joka tunnetaan myös Enkelten kuningattarena. Hänen tehtävänään on tuoda kaikille, etenkin vauvoille ja lapsille, parantavaa vaaleansinistä energiaa ja rakkautta. Maria säteilee myötätuntoa ja tuo monille uskoa ja toivoa.

Arkkienkeli Samuel (Chamuel) 
Arkkienkeli Samuel hallitsee kaikkia Rakkauden enkeleitä. Samuel tuo elämäämme rakkautta, lohdutusta ja myötätuntoa. Hän auttaa meitä ymmärtämään tunteitamme ja auttaa meitä antamaan anteeksi. Hänen vaaleanpunainen energiansa tuo apua masennukseen ja voimattomuuteen. Samuel auttaa meitä avaamaan sydänchakraamme ja opettaa meitä rakastamaan myös itseämme, juuri sellaisena kuin olemme. Hän opastaa sinua ilmaisemaan rakkautta kaikenlaisen luovuuden välityksellä.

Samuelin kaksoisliekki Charity koskettaa sinua feminiinisellä lempeydellään, empatiallaan, armollaan ja myötätunnollaan.

Samuelin välittämä rakkaus on pyyteetöntä ja vaikuttavaa. Hän toivoo, että saisit hetken tuntea heidän maailmansa rakkauden. Sitä kokemusta ei voi koskaan unohtaa. 

Samuelin energia on voimakkaammillaan maanantaisin ja hän on vastuussa sydänkeskuksemme kehityksestä.

Arkkienkeli Jofiel
Arkkienkeli Jofiel johtaa valaistuksen enkeleitä. Jofiel tuo elämäämme viisautta, oivalluksia, inspiraation, iloa, kevyttä, leikkimielisyyttä ja tukee älyämme. Voit pyytää hänen apuaan opiskellessasi uutta. Jofielin keltainen energia on voimakkaammillaan sunnuntaina. Jofiel vastaa kruunuchakramme kehityksestä ja hänen kaksoisliekkinsä on Christine.

Arkkienkeli Uriel
Mahtavan Arkkienkeli Urielin johdettavana ovat rauhan enkelit. Uriel työskentelee kaksoisliekkinsä Auroran kanssa purppuran- ja kullanvärisessä säteessä, jota kutsutaan myös "rubiinisäteeksi". Urielin tasapainon, rauhan ja sopusoinnun energia tuo sieluusi sisäistä rauhaa.

Uriel huolehtii ja vastaa ihmisten solar plexus chakran kehityksestä. Solar plexus on sekä tiedon että pelon keskus, johon ajatukset vaikuttavat hyvin voimakkaasti. Voit pyytää Urielin apua vapautuaksesi peloistasi ja vihastasi.

Arkkienkeli Zadkiel
Arkkienkeli Zadkiel johtaa ilon, armon ja muutoksen enkeleitä. Hän työskentelee yhdessä kaksoisliekkinsä Amethystin kanssa laajentaakseen sieluchakraamme, joka sijaitsee päämme yläpuolella ja kytkee meidät korkeampaan minäämme tai sieluumme.

Pyydä Zadkieltä avuksesi, kun haluat antaa anteeksi itsellesi tai muille, haluat armoa, muutosta tai suvaitsevaisuutta elämääsi.

Zadkielin violetin liekin avulla voit puhdistaa itseäsi, poistaa kipua itsestäsi tai muista, puhdistaa kodin tai hoitotilan, ym. Violetin liekin väri henkevöittää sinua ja itse liekki puhdistaa.

Zadkielen energia on voimakkaimmillaan lauantaisin.
Copyright Ruusukristalli Tmi 2015
 
Koruja tulossa lisää, kunhan ehdin tekemään, voit myös lähettää toiveesi omasta enkelikorusta sähköpostilla, ruusukristalli(at)gmail.com.

Tekijänoikeudet omistaa © Ruusukristalli Marja Peltonen, ellei toisin mainita. Tekstieni, kuvieni & mallieni kopiointi myyntitarkoitukseen on ilman lupaani kielletty, copyright © Ruusukristalli Tmi 2018.