ROSA korusarja

ROSA KORUSARJA
Ruusukristallin ROSA korusarjan korut on tehty Vintaj-ja Trinity brass messinkiosista, luonnonkivihelmistä ja kristallihelmistä.

Korujen energiaan sisältyy lempeys, rakkaus, usko, toivo, ystävyys, kommunikointi, luovuus, symboliikkaa ja elämän iloa. Koruja tehdessäni ympärilläni leijuu voimakas Enkelienergia sekä lempeä rakkauden energia.

Korujen tilaaminen:
Jos haluat itsellesi korun, ota yhteyttä sähköpostitse
ruusukristalli(at)gmail.com ja kerro toiveesi korusta. Voit myös kysellä valmiiden korujen tarkempia tietoja sähköpostilla....

Rakkauden Ruusut
Tuon sinulle ruusun, ruususen. 
Se on liekki kultainen.
Rakkaus lieneekö nimi sen?
Se on tuli loimuavan punainen.
Onko se ruusu kaipuuta?
Täss` on kekäleen tuhkaa valkoista.
Tarkoittaneeko sielua?
Saat yhden, et yhtään - tai jokaisen!
Tuon sinulle ruusun, ruususen.
Eleanor Frajeon (1881-1965)

Rosa korusarjan koruja
Vintaj-messinki on kuparin ja sinkin sekoitus, korujen osat eivät sisällä nikkeliä eikä lyijyä.  http://www.vintaj.com  
Vintaj natural brass ja Trinity brass messinkikorut
Korujen teossa eräitä suosikki materiaalejani ovat nämä Vintaj natural- ja Trinity brass korujen osat.

Näistä saa tyylikkäitä ja kauniita koruja. Vintaj natural osat ovat luonnollista messinkiä, eikä korujen osia ole pinnoitettu myrkyillä.

Messinkiosat on valmistettu kuparista ja sinkistä eivätkä ne sisällä nikkeliä eikä lyijyä. Osia löytyy luonnollisen messingin värisenä. Osien valmistaja mainostaa messinkiosia luonnonmukaisina ja luontoystävällisinä tuotteina.

Trinity brass-osat on pinnoitettu suojaavalla, myrkyttömättömällä lakalla. http://www.trinitybrassco.com 
Trinity brass osia löytyy luonnollisen messingin värisenä, aidolla hopealla hopeoituna, sekä kullan värisenä (kullan väri saadaan lämpökäsittelyllä).

Täällä on vain osa tekemistäni koruista, jos haluat tilata itsellesi Vintaj-tai Trinity messinkiosista tehdyn korun, niin suunnittelen sen juuri Sinua varten ja laitan sähköpostiisi kuvan korusta.Tekijänoikeudet korumalleihin omistaa Marja Peltonen, ellei toisin mainita. 
Tekstieni, kuvieni & mallieni kopiointi myyntitarkoitukseen on ilman lupaani kielletty. Copyright © Ruusukristalli Tmi 2016.