ROSA korusarjan Kaulakorut

ROSA korusarjan kaulakorut
Korut on tehty Vintaj natural brass sekä Trinity brass messinkiosista, koruissa on käytetty enimmäkseen luonnonkivihelmiä.
Osassa koruja on käytetty Vintaj natural patinointivärejä sekä patinointilakkaa.
Huomioithan sen, että patinointiväri saattaa kovassa käytössä kulua ajankanssa lakkauksesta huolimatta. Osassa koruja on patinointivärin päälle laitettu erittäin kestävä pinnoite. Nämä messinkikorujen osat ovat siitä ihania, etteivät ne värjää ihoa.

Koruja ei kannata käyttää suihkussa, saunoessa tai uidessa eikä yöllä nukkuessasi.

ROSA kaulakorut 
Kaulakoru Rakkauden korkeampi oktaavi
Kaulakorussa on luonnonkivihelmiä, turkoosin väristä Howliittia sekä vaaleanpunaista Jadea. Koru on tehty Trinity Brass hopeoidusta messinkiosista sekä hopeoidusta kuparilangasta. Korussa on ihana rakkaudellinen energia. Korun energia johdattaa kantajansa rakkauden ja luovuuden äärelle. Elämällä rakkaudellisten tekojen ja ajatusten kera luovasti, pääset lähelle rakkauden korkeampaa oktaavia. :)
Rakkauden korkempi oktaavi 40€
Kaulakoru Sydäntietoisuus
Kaulakoru on tehty Trinity brass messinkiosista. Luonnonkivihelmet ovat Howliittia sekä Dalmantianjaspista. Korun energia on lempeää viisautta ja puhtaita aikomuksia, (valkoinen Howliitti) sekä sydämestä tulevaa iloa (Dalmantianjaspis). Kun käytät sydämesi tietoisuutta elämässäsi, olet tasapainossa,  jalat maassa ja toimit rehellisesti rakkaudesta käsin.

Sydäntietoisuus kaulakoru 35€ MYYTY
Kaulakoru Sydänystävä
Koru on tehty teräsketjusta, hopeoidusta messinkilangasta sekä luonnonkivihelmistä. Teräsketju on nikkelidirektiivien mukainen, mutta en itse suosittele sitä jos on vähänkään nikkeliallergiaa. Korun energia on lempeää, sielukasta. Turkoosinvärinen Magnesiitti ja Dalmantianjaspis luonnonkivet yhdistettynä tuovat koruun rauhaa ja jalat maassa energiaa. Sydänystävälle tasapainoa ja harmoniaa.... 


Sydänystävä kaulakoru 33€
Korumallien ja korukuvien tekijänoikeudet; Copyright Ruusukristalli Tmi 2016