Ruusukristallin ROSA korusarja, messinki ja luonnonkivikorut
ROSA KORUSARJA
Ruusukristallin Rosa korusarjan korut on tehty Vintaj-ja Trinity brass messinkiosista, luonnonkivihelmistä ja kristallihelmistä.
ZEN-mielenrauhaa korut on tehty koruvaijeriin, helmilankaan sekä joustavaan lankaan. Koruissa käytetään lähinnä luonnonkivihelmiä, sekä nikkelittömiä riipuksia.
Korujen energiaan sisältyy lempeys, rakkaus, usko, toivo, ystävyys, kommunikointi, luovuus, symboliikkaa ja elämän iloa. Koruja tehdessäni ympärilläni leijuu voimakas rakkauden energia sekä lempeä inspiraation energia.
Korujen valmistusprosessi on mielenkiintoinen, kasaan erilaisia helmiä ja korujen osia eteeni ja hetken aikaa niitä katsellessa alkaa mieleeni tulla kuvia valmiista koruista.
Joskus ideoita syntyy niin paljon kerralla, etten tiedä mitä tekisin ensin…

Jos haluat itsellesi korun, ota yhteyttä sähköpostitse ruusukristalli(at)gmail.com
ja kerro toiveesi korusta. Voit myös kysellä valmiiden korujen tarkempia tietoja sähköpostilla....

Rakkauden Ruusut
Tuon sinulle ruusun, ruususen.
Se on liekki kultainen.
Rakkaus lieneekö nimi sen?
Se on tuli loimuavan punainen.
Onko se ruusu kaipuuta?
Täss` on kekäleen tuhkaa valkoista.
Tarkoittaneeko sielua?
Saat yhden, et yhtään - tai jokaisen!
Tuon sinulle ruusun, ruususen.
Eleanor Frajeon (1881-1965)

Rosa korusarjan koruja
Vintaj-messinki on kuparin ja sinkin sekoitus, korujen osat eivät sisällä nikkeliä eikä lyijyä.  http://www.vintaj.com
   
Vintaj natural brass ja Trinity brass messinkikorut
Korujen teossa eräitä suosikki materiaalejani ovat nämä Vintaj natural- ja Trinity brass korujen osat.

Näistä saa tyylikkäitä ja kauniita koruja. Vintaj natural osat ovat luonnollista messinkiä, eikä korujen osia ole pinnoitettu myrkyillä. 

Messinkiosat on valmistettu kuparista ja sinkistä eivätkä ne sisällä nikkeliä eikä lyijyä. Osia löytyy luonnollisen messingin värisenä. Osien valmistaja mainostaa messinkiosia luonnonmukaisina ja luontoystävällisinä tuotteina. Trinity brass-osat on pinnoitettu suojaavalla, myrkyttömättömällä lakalla. http://www.trinitybrassco.com 
Trinity brass osia löytyy luonnollisen messingin värisenä, aidolla hopealla hopeoituna, sekä kullan värisenä (kullan väri saadaan lämpökäsittelyllä).

Täällä on vain osa tekemistäni koruista, jos haluat tilata itsellesi Vintaj-tai Trinity messinkiosista tehdyn korun, niin suunnittelen sen juuri Sinua varten ja laitan sähköpostiisi kuvan korusta.
 
Rosa korusarjan kaulakorut
Korut on tehty Vintaj-messingistä, Trinity brass messinkiosista sekä luonnokivihelmistä, makeanveden helmistä. 

Osassa koruja on käytetty Vintaj patinointivärejä, ja patinointilakkaa. Huomioithan sen, että patinointiväri saattaa kulua ajan kanssa lakkauksesta huolimatta, korua ei kannata pitää suihkussa tai saunassa, eikä yöllä nukkuessasi.

Rosa korusarjan ZEN-Harmony korut
Korut on tehty luonnonkivihelmistä, helmilangasta, koruvaijerista, joustolangasta sekä nikkelittömistä riipuksista.
Korujen luonteeseen kuuluu ZEN, harmonia, rakkaus, voima, naiseus, kasvu, kehitys, empatia, ihmisyys, lohdutus, oman voiman löytäminen, sydäntaajuuteen kohoaminen, henkinen kehittyminen.
Korujen luonnonkivihelmet valikoidaan koruihin teeman mukaan. Korujen mukaan tulee tekstilaput, missä kerrotaan korujen voimasta ja luonteesta. Korujen tarkoitus on tukea juurikin Sinun sielusi kehittymistä ihmisenä ja henkistä kasvuasi, sydämesi avaamista korkeampaan sydäntaajuuteen.
Rannekorut
Rannekorut on tehty Vintaj-ja Trinity brass messinkiosista, luonnonkivistä sekä kristalli- ja lasihelmistä. Koruissa on käytetty myös erilaisia helmilankoja, joustolankoja sekä nahkaa. Osa nahkasta on kierrätysnahkaa.

Rosa korusarjan korvakorut
Korvakorut on tehty Vintaj-ja Trinity brass messinkiosista, luonnonkivihelmistä ja kristalli-ja lasihelmistä.

Tekijänoikeudet korumalleihin omistaa Marja Peltonen, ellei toisin mainita.Tekstieni, kuvieni & mallieni kopiointi myyntitarkoitukseen on ilman lupaani kielletty. Copyright © Ruusukristalli Tmi 2019.