tiistai 26. heinäkuuta 2016

Intiaani energiaa koruihin...


Rakastan Intiaanikulttuuria ja siihen liittyviä aiheita, koruja, käsitöitä, musiikkia...Jostain syystä nämä energiat ovat vahvasti myös tällä hetkellä koruissani..

Kunnioituksen osoituksena ja arvostuksena alkuperäiskansojen taidoille!

Kaulakoru Puhuva Sulka
Koru on tehty Howliitti- ja Magnesiitti luonnonkivihelmistä, hopeoidusta kuparilangasta sekä Trinity brass. aidolla hopealla hopeoiduista messinkiosista.
Korun energia on vahvasti luovaa, kurkkuchakran alueen energiaa.
Puhuva Sulka 39€ MYYTY
Kaulakoru Mother Bear
Koru on tehty Ruusukvartsi luonnonkivihelmistä, sekä ruskeaksi värjätystä Jade helmistä (myyjän mukaan, tilasin kyllä aitoa ruskeaa luonnonkivihelmeä, mutta sain värjättyä, joten kivilaadusta olen hieman epävarma).  Messinginväristä kuparilankaa, Trinity brass messinkiosia ja vaaleanpunainen sulka.
Mother Bear 37€
Korun symboliikkaa;
Vaaleanpunaiset Ruusukvartsit symboloivat Universaalia rakkautta, ruskeat luonnonkivihelmet symboloivat Äiti Maata, vaaleanpunainen sulka symboloi yhteyttä universumin kanssa, eli taivasta. Korun nimeksi tuli silti Mother Bear eli Äiti Karhu…Karhu on usein äitiyden symboli unissa…liittyisikö korun energia uniaikaan ;) vai...onko koru tarkoitettu jollekin tulevalle äidille...

Kaulakoru Äiti Maa Isä Taivas 
Koru on tehty kullanvärisestä(lämpökäsitelty) Trinity brass messinkiosista, kullanvärisestä kuparilangasta. Helmet ovat Magnesiitti sekä ruskeaksi värjättyjä Jadehelmiä.

Korun turkoosin väriset Magnesiitti kivihelmet symboloivat Isä Taivasta ja ruskeat Jadehelmet Äiti Maata.

Korun symboliikkaa; Kunnianosoitus maailmankaikkeudelle.
Äiti Maa Isä Taivas 35€