lauantai 2. tammikuuta 2021

Zen-harmony voimakoru Intuitio

Kaulakoru Intuitio 55€ MYYTY

Zen-harmony voimakoru Intuitio

Kaulakoru on tehty helmilankaan, helmet ovat lilaksi värjättyä laavakiveä. Kaulakorussa on 88 helmeä + 1 guru helmi, indikonsininen lasihelmi. Korun pituus 90cm + tupsu.

Korun energia vahvistaa kuuntelemaan omaa intuitiota, korkeampaa minääsi. Koru antaa sinulle voimaa kulkea omaa tietäsi ja luomaan itsellesi haluamasi elämä. Laavakivet maadoittavat sinut myös Äiti Maahan, ettet leijailisi haaveissasi liikaa.

Luku 88 on voimakas luku, koska se koostuu kaksinkertaistetuista ja vahvistetuista luvun 8 energioista.

Numero 8 sisältää kärsivällisyyden, käytännöllisyyden ja luotettavuuden, henkilökohtaisen auktoriteetin ja voiman, arvostelukyvyn, kunnianhimoisuuden, runsauden, itsekurin ja vastuun, sisäisen viisauden, oikeudenmukaisuuden värähtelyt ja ominaisuudet.

Lisäksi siihen liitetään Karma - syy-seurauksen universaali hengellinen laki.

Enkeli Numero 1 on muistutus enkeleiltäsi siitä, että olemme kaikki yhteydessä toisiinsa ja ajatuksemme yhdistävät meitä kaikkia.

Numero 1 resonoi uusien alkujen, luomisen, itsenäisyyden, ainutlaatuisuuden, motivaation, eteenpäin pyrkimisen ja edistymisen, kunnianhimo- ja tahdonvoiman lisäksi positiivisuuden voiman, itsensä johtamisen ja itsevarmuuden.

Lisäksi lukuun liittyy aloitteellisuus, vaisto ja intuitio, maskuliiniset ominaisuudet, saavutus ja menestys, vahvuus ja omavaraisuus, sitkeys, voimakkuus ja auktoriteetti, rakkaus, inspiraatio, onnellisuus, täyttymys ja kaikkitietävyys sekä oman todellisuuden luominen.

Violetti väri avartaa ajattelua ja henkisyyttä. Indikon sininen vahvistaa intuitiota.

Laavakiven voima; Juurichakran kivi, Amerikan intiaanit käyttivät laavakiveä itsensä suojelemiseen, energioiden puhdistamiseen ja mielen selkeyttämiseen.

He uskoivat laavakiven auttavan unelmien toteutumisessa. 

Kivi sisältää tulen ja maan voiman energiaa, jota tarvitaan harmonian ja tasapainion ylläpitämiseen. Laavakivi on rohkeuden kivi, joka tukee elämän muutoksissa. Maadoittavana kivenä, se myös vahvistaa yhteyttä Äiti Maahan.  

Copyright Ruusukristalli Tmi©2021